Info

Sparkling Business is een vrijdagborrel waar ontspannen netwerken het hoofdoel is. Cocktails, culinair genieten, muziek en leuke mensen zijn de hoofdingrediënten voor dit event. Onmoet nieuwe mensen voor je netwerk in een ontspannen sfeer.

Elke Sparkling Business is opgedeeld in 3 elementen: netwerken tijdens de BusinessBoost, culinair genieten en een spetterend eindfeest. Het doel is om op een leuke en levendige manier de bezoekers te inspireren en met elkaar in contact te laten komen. Dit doen we door bezoekers actief te laten netwerken.

We willen dat deze avond een onuitwissbare indruk achterlaten. De ambitie is om Sparkling Business 3 à 4 keer per jaar in een plaats te organiseren. Op 12 oktober a.s. wordt de negende editie in Zwolle georganiseerd bij Stadscafé Blij. 

Dineren
We nemen je mee naar een culinaire verrassingswereld met een proeverij van luxe fingerfood verzorgd door onze chefkok en culinaire partners. Deze lekkere gerechtjes kan je tijdens de avond bestellen bij de keuken. Door onze samenwerking met divers horecapartners zijn we in staat om onze bezoekers leuke, lekkere en verrassende gerechten te serveren.

It's all music
Hoe later het wordt hoe meer het volume van de muziek omhoog gaat. We laten de avond geleidelijk overgaan naar een super leuk feest met aansprekende DJ's en ondersteunende act's. Heerlijke dranken, late-night snacks, prachtige visuals en mooie mensen maken deze avond tot een bijzondere beleving. We nodigen diverse aansprekende DJ's uit en proberen elke editie een spetterende line-up te presenteren.

Toegang
Sparkling Business start altijd om 18:00 uur en eindigt om 24.00 uur. De minimum leeftijd is 21 jaar. De toegangsprijs is 22,50 dat is inclusief een welkomsborrel. Bestel hier je ticket(s)

Arrangementen of kortingen
Voor bedrijven die met een groep collega's of relaties willen komen bieden we verschillende arrangementen aan. Het boeiende aanbod van Sparkling Business draagt veel creativiteit in zich. De arrangementen zijn verfrissend, vernieuwend en altijd gedegen georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op via info@personal-publish.nl of bel 038 30 30 220

Partner of sponsor worden
Meerdere enthousiaste ondernemers dragen, elk op hun eigen verrassende manier bij aan het tot stand komen van Sparkling Business. Op muzikaal, culinair, netwerk of ander gebied. Als partner krijg je de gelegenheid om op een zeer bijzondere manier je relaties uit te nodigen voor een spetterend en bijzonder feest. Wil je als bedrijf partner of sponsor worden? Neem dan voor meer informatie contact op via info@personal-publish.nl of bel 0038 30 30 220.


Organisatie
Sparkling Business wordt in Zwolle georganiseerd door:
Personal Publish / Regiolokaal
Hylke Thiry
Burg. Drijbersingel 25
8021 DA Zwolle 
info@personal-publish.nl

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hylke Thiry 06 25 07 67 49

Volg ons via onze facebookpagina of via twitter