5e editie bij Stadscafé Blij

maandag 20 juli 2015
5e editie bij Stadscafé Blij

De vijfde editie van Sparkling Business zal plaatsvinden op vrijdag 18 september in Zwolle. Deze keer bezoeken we het nieuwe Stadscafé Blij aan de Grote Markt in. Kom lekker netwerken en geniet van heerlijk eten en drinken op deze super mooie en nieuwe locatie!

Let's party
Hoe later het word hoe meer het volume van de muziek omhoog gaat. We laten de avond geleidelijk overgaan naar een super leuk feest met aansprekende DJ's en ondersteunenden act's. Heerlijke dranken, late-night snacks, prachtige visuals en mooie mensen maken deze avond tot een bijzondere beleving.

Toegang
Sparkling Business start altijd om 18:00 uur en eindigt om 24.00 uur. De minium leeftijd is 21 jaar. De toegangsprijs is 22,50 dat is inclusief een welkomsborrel.

Food
Tijdens de avond kan je met munten voldoende lekker eten bestellen bij de keuken van Stadscafé Blij. Binnenkort maken we de foodlist bekend.

Arrangementen of kortingen
Voor bedrijven die met een groep collega's of relaties willen komen bieden we verschillende arrangementen aan. Het boeiende aanbod van Sparkling Business draagt veel creativiteit in zich. De arrangementen zijn verfrissend, vernieuwend en altijd gedegen georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op via info@sparkling-business.nl of bel 06 25 07 67 49

Bestel hier je tickets!