Line-up 19 september a.s.

zaterdag 9 augustus 2014
Line-up 19 september a.s.

Voor de 2e editie van Sparkling Business hebben we een leuke en gevarieerde line-up samegesteld. Naast de bekende Zwolse DJ Hans Stroeve treden Miss Faith, Lady Lago en Susanne Alt op saxofoon op. 

Hans Stroeve
Een swingende en indringende muzikale avond? Gewoon een feestje waar de juiste tonen moeten klinken? Allround DJ Hans Stroeve draait er zijn hand niet voor om. Ervaring telt en deze fulltime DJ weet waar Abraham de muziekmosterd haalde. Jaren zweet is er door de op maat gesneden pakken van de Zwolse DJ gegaan. Maar hij is altijd fris en fruitig. Op zoek naar nieuwe ontwikkelingen met een fijnzinnig neusje voor trends, maar nooit de klassiekers vergetend.

Miss Faith
Miss Faith is een multi-talented DJ. Met een grote interesse en talent voor zang en dans startte ze haar carrière in de muziekindustrie als een lid van een succesvolle meisjesband. In 2011 ontdekte ze een nieuwe passie als DJ. Met haar spectaculiere verschijning brengt ze een fresh vibe naar ieder event.

Lady Lago
Lady Lago is een DJ met zowel Portugese als Nederlandse roots. Ze draait al sinds 2001 en produceert ook zelf. Ze kan de bezoeker verassen met haar zangkwaliteiten en de combinatie met live muzikanten.

Susanne Alt
Susanne Alt is een saxofonist en componist uit Amsterdam. Tot nu toe heeft ze al 5 eigen CD's uitgebracht. Sinds 2006 gebruikt ze Youtube als een concertdagboek door meer dan 200 video's te plaatsen. Tijdens Sparkling Business zal ze meespelen met MISS Faith & Lady Lago. 

Bekijk hier de video's van Susanne