Sparkling Business Summer Edition 26 juni 2015

dinsdag 12 mei 2015
Sparkling Business Summer Edition 26 juni 2015

Vier samen met Sparkling Business de zomer! Tijdens deze speciale Summer Edition neemt Sparkling Business je mee naar sprankelende en zomerse omgeving. Deze keer bezoeken we bar, restaurant & terras Mizu in het centrum van Zwolle. Onder het genot van een heerlijk welkomscocktail kan je op een rustige manier netwerken tijdens de BusinessBoost. 

Let's party
Hoe later het word hoe meer het volume van de muziek omhoog gaat. We laten de avond geleidelijk overgaan naar een super leuk feest met aansprekende DJ's en ondersteunenden act's. Heerlijke dranken, late-night snacks, prachtige visuals en mooie mensen maken deze avond tot een bijzondere beleving.

Toegang
Sparkling Business start altijd om 18:00 uur en eindigt om 24.00 uur. De minium leeftijd is 21 jaar. De toegangsprijs is 22,50 dat is inclusief een welkomsborrel.

Food
Tijdens de avond kan je met munten voldoende lekker eten bestellen bij de keuken van Mizu. Binnenkort maken we de foodlist bekend.

Arrangementen of kortingen
Voor bedrijven die met een groep collega's of relaties willen komen bieden we verschillende arrangementen aan. Het boeiende aanbod van Sparkling Business draagt veel creativiteit in zich. De arrangementen zijn verfrissend, vernieuwend en altijd gedegen georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op via info@sparkling-business.nl of bel 06 25 07 67 49

Bestel hier je tickets!