Succesvolle eerste editie ‘Exclusief netwerken’ tijdens Sparkling Business

maandag 5 mei 2014
Succesvolle eerste editie ‘Exclusief netwerken’ tijdens Sparkling Business

De eerste editie van Sparkling Business is één groot succes gebleken. Het event vond afgelopen vrijdag in restaurant Bluefinger in Zwolle plaats. Dat zakendoen en plezier volop samengaan is bewezen met een spetterende mix van netwerken, dineren en entertainment. 

Ontspannen netwerken
Sparkling Business is een vrijdagborrel waar ontspannen netwerken het hoofddoel is. Cocktails, culinair genieten, muziek en leuke mensen zijn de hoofdingrediënten voor dit event. Vanaf 18.00 uur ontving Sparkling Business ruim 250 ondernemers in het restaurant bij het PEC Zwolle stadion. Door een samenwerking met Business Development Network (BDN) kon men gelijk actief netwerken.

Elke Sparkling Business kent drie elementen: de BDN BusinessBoost, culinair genieten en een spetterend eindfeest. Het doel is om op een leuke en levendige manier de bezoekers te inspireren en met elkaar in contact te laten komen: Dit door de bezoekers actief te laten netwerken.

Sparkling Business is er voor ondernemers die graag genieten en die ook zakelijk zichzelf durven te zijn. Vrije geesten die voorop lopen en mooie momenten van succes en plezier in stijl willen delen met vrienden of relaties."Je kunt bij wijze van spreken iedere dag wel naar een netwerkborrel. Maar hoe uniek is dit, met de feestbeleving erbij", aldus mede-organisator Hylke Thiry.

Monicares Foundation
Ruim 30 partners en sponsoren hebben deze avond mogelijk gemaakt. Diverse ondernemers hebben prijzen beschikbaar gesteld voor het roulettespel waarvan de totale opbrengst naar Monicares Foundation gaat. Hylke Thiry:"We zijn als organisatie erg blij dat zoveel ondernemers deze avond hebben mogelijk gemaakt en dat we uiteindelijk een succesvolle avond hebben mogen organiseren."

Vervolg
De volgende editie staat gepland in september. Wat het exacte programma is blijft nog even een verrassing. Wel is duidelijk dat de stichting Monicares Foundation opnieuw zal worden ondersteund.