Vrijdag 18 maart 2016 Sparkling Business Deluxe

maandag 9 november 2015
Vrijdag 18 maart 2016 Sparkling Business Deluxe

De zesde editie van Sparkling Business zal plaatsvinden op vrijdag 18 maart in Zwolle. Om 2016 in stijl te beginnen organiseren wij een speciale Deluxe editie. De dresscode is 'deluxe'. Sluit je werkweek in stijl af met een heerlijke glas champagne en geniet van dit spetterend feest!

Samen met Bluefinger Restaurant verzorgen wij een ultieme leuke avond boordevol verassend entertainment en heerlijk eten & drinken.

Let's party
Hoe later het word hoe meer het volume van de muziek omhoog gaat. We laten de avond geleidelijk overgaan naar een super leuk feest met aansprekende DJ's en ondersteunenden act's. Heerlijke dranken, late-night snacks, prachtige visuals en mooie mensen maken deze avond tot een bijzondere beleving.

Toegang
Sparkling Business start altijd om 18:00 uur en eindigt om 24.00 uur. De minium leeftijd is 21 jaar. De toegangsprijs is 22,50 dat is inclusief een welkomsborrel.

Food
Tijdens de avond kan je met munten voldoende lekker eten bestellen bij de keuken van Stadscafé Blij. Binnenkort maken we de foodlist bekend.

Arrangementen of kortingen
Voor bedrijven die met een groep collega's of relaties willen komen bieden we verschillende arrangementen aan. Het boeiende aanbod van Sparkling Business draagt veel creativiteit in zich. De arrangementen zijn verfrissend, vernieuwend en altijd gedegen georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op via info@sparkling-business.nl of bel 06 25 07 67 49